Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Pravilnik MW Aukcije on Sat Oct 08, 2011 1:17 am

Dina.

avatar
Gryffindor
Gryffindor
 1. Povodom nedoumica koje nastaju prilikom licitiranja za određene predmete/pogodnosti/privilegije ostavljamo vam smjernice kojih se potrebno držati prilikom licitiranja na Magic Worldu.


  U akukcijama Magic Worlda možete licitirati za neke forumske pogodnosti.
  Aukcija na forumu izjednačava se s onom u stvarnosti po svom tijeku i određenim smjernicama kojih se trebate držati prilikom licitiranja.


  Posljenja ponuda i vrijeme zatvaranja aukcije
  1. Kada licitirate za nešto imajte u vidu da vaša ponuda uvijek može biti ona zadnja. Voditelj aukcije SMIJE da zatvori aukciju ranije ili kasnije od navedenog vremena. Vrijeme zatvaranja koje je naveo služi samo kao smjernica da znate do kada će se aukcija otprilike odvijati.


  Povlačenje ponuda
  2. Kao na pravim aukcijama, kada se podigne ruka na određeno svotu NEMA odustajanja, tipa: ''predomislio sam se.'' Vaša ponuda smatrati će se zadnjom ponudom za predmet/pogodnost/stvar, tj. za ono za što licitirate. Bilo kakvo pisanje i nagađanje oko predmeta za koji ste licitirali smatrati će se spammom koji razultira opomenom ili na koncu upozorenjem.


  Poklanjanje dragocijenosti
  3. Ukoliko želite nekome pokloniti svoju dragocijenost koju ste osvojili na aukciji budite slodobni da to uradite putem privatnih poruka. Nama je samo bitno da se ispoštuje posljednja ponuda dana na aukciji.


  Ne treba da se osvrćemo na poštivanje moderatorskih smjernica prilikom licitiranja. Bez obzira na vaše osobno mišljenje, pravila su tu da ih se poštuje.
  Nismo anarhisti

  Hvala svima na razumjevanju,
  licitirajte i dalje s nama.


_________________

http://magicworld.bosnianforum.com

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum