Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 New Begining. Dramione. on Sat Sep 10, 2011 4:42 am

Miss.Hermione

avatar
Moderator
Moderator
„A ona?“, pitao je Lucius Malfoy pokazujući prstom prema Hermione koja je bila zavezana..“Je li ona Grangerova, Draco?“
Draco se okrenuo od Harryja i pogledao Hermione. Ona je spustila pogled i molila se u sebi da ne kaže da je ona zaista ona. Draco se približio Hermione i nekoliko ju je trenutaka gledao. Hermione je maknula pogled s poda i pogledala u Dracove oči. Nešto u njima nagnalo ju je da nastavi gledati u njih.
„I, Draco?“, pitao je Lucius nestrpljivo. „Je li to ona?“
Draco se odmaknuo od Hermione i rekao:“To nije Hermione.“
Harry i Ron su se krišom pogledali, pitajući se kako to da Draco nije Hermione nazvao Blatokrvnom. Čudili su se tome i primijetili da se nitko nije obazirao na to.
„Malfoyu“, zarežao je Fenrir Grayback na Draca. „To je ona mala Blatokrva, znam to!“
„To nije ona“, rekao je Draco tiho, i pogledom prešao preko Hermione pa na Fenrira.
„Ti mali ološu“, zarežao je Fenrir i bacio se na Draca. „Lažeš, pokrivaš ih!“
„Makni se s mene...“, rekao je Draco dok ga je Grayback obarao na pod.
„Ne!“, netko je glasno uzviknuo pokraj Harryja.
Harry je odmah znao da je to Hermione. Otimala se svog snagom želeći da pomogne Dracu. Ron ju je gledao kao da je poludjela.
Narcissa i Lucius Malfoy, te Bellatrix Lestrange su izvukli svoje štapiće i uperili ih u Graybacka., koji je pokušavao ugristi Draca.
„Makni se s Draca, inače ćeš biti mrt...!“, viknula je Bellatrix, i Draco je napokon uspio odgurnuti Graybacka od sebe ali je ovaj opet nasrnuo na njega.
Narcissi Malfoy nije trebalo dvaput da se kaže. Viknula je:“Avada Kedavra!“, držeći štapić uperen u Graybacka i on se okrenuo u zraku te napokon pao na zemlju, mrtav.
Nastala je tišina. Čulo se samo ubrzano disanje svakoga u prostoriji i Hermionino tiho jecanje. Draco je uletio majci u zagrljaj i počeo joj se zahvaljivati što mu je spasila život.
Narcissa ga je potapšala po ramenu i rekla:“Svaka bi majka to uradila.“
Draco se odmaknuo i sjeo na stolicu.
Bellatrix je zavrnula rukav i i otkrila mračni znak na lijevoj podlaktici.
„Bella, čekaj, ne možemo ga još prizvati. Još nismo utvrdili je li ovo Potter i njegovi prijatelji.“ Okrenuo se prema Draco i pitao ga:“Draco, jesi li siguran da ona“, pokazao je na Hermione,“nije ona mala Blatokrvna?“
„Ne, nije!“, rekao je i odšetao do svoje majke po potporu.
Narcissa je pogledala Draca pa Luciusa. „Luciuse, ako Draco kaže da nije, onda nije.“
Lucius je uperio svoj čarobni štapić u Harryja. Harry se uplašio da neće baciti kakvu čaroliju na njega, ali već sljedećeg trena je strah malkice nestao. Ipak se još uvijek plašio da ga ne predaju Voldemortu.
„Draco, je li ovo Potter?“, upitao je Lucius nestrpljivo.
„Ne znam, možda...“
„A ovaj?“, rekao je Lucius upirući štapić u Rona. Sad se Ron uplašio. A Lucius je bio nestrpljiviji nego ikad. Tada je pogledao u Rona i nestrpljivost je popustila. „Oh, pa već se vidi da je ovo Weasley, izdajica naše krvi.“ Lucius je izgledao kad da se jedva suzdržavao da ne pljune na Rona, dok je Draco bio zabrinut.
„Čim je Weasley ovdje, pretpostavljam da je ovo ta Blatokrvna i Potter.Pa, mislim da bi se prvo trebali riješiti Blatokrvne. Ona nam ne treba.“
Ron i Harry su vrisnuli, a Hermione je zatvorila oči, a suze su polako curile iz njih.
Lucius je uperio svoj štapić u Hermione, a onda se spotaknuo nekoliko koraka u nazad i pao na pod, dok mu se štapić otkotrljao iz ruke.
Hermione je otvorila svoje oči i vidjela Draca koji je stojao držeći štapić uperen u mjesto gdje je Lucius maloprije bio.
„Kako se usuđuješ...?“, počela je Bellatrix i uperila svoj štapić u Draca, ali Narcissin štapić je već bio uperen u Bellatrix i rekla je:“Ne smiješ ništa uraditi mom sinu, Bella...“
„Ali Cissy, zar ćeš svoju sestru..?“
„Hoću, ako bude trebalo“, rekla je otresito Narcissa.
Bellatrix je bacila svoj štapić na pod, a Draco ga je uzeo.
„Vrati joj štapić, Draco“, rekla je Narcissa, i Draco je vratio Bellatrix štapić i onda je Narcissa nastavila. „Bella, moram porazgovarati s tobom. Dođi u kuhinju... A ti, Draco, pazi na zatvorenike.“
Bellatrix je krenula za Narcissom u kuhinju, a Draco ih je pratio pogledom dok nisu nestale iza vrata. Zatim je dotrčao do zatvorenika i stao ih odvezivati.
„Draco..?“, počela je Hermione gledajući ga.
„Da, Hermione?“, uzvratio je, ne stajući s odvezivanjem njih.
„Zašto ovo radiš?“, ubacio se Ron, izgledajući veoma iznenađeno, kao i svi zatvorenici.

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum